The Oatmail

Gloagburn Upgrades

Gloagburn Upgrades

Our latest building works have been visible for everyone to see and many of you have been asking what we are up too! The front courtyard area was a lovely little shaded spot for outdoor dining in the summer, which many of you used to enjoy when the weather allowed, however, we are enclosing this space and bringing it into the building. This will give us an all year round useable space with connections to both the existing conservatory and shop.

The purpose of the new room will be multipurpose: dining room for private functions, meeting room, additional seating for busy weekends (Mother’s Day, Easter etc) and the new location for our Christmas shop. Completed with a central glass roof lantern and 4 large south facing windows the room will be flooded with natural light. Please ask one of our team for further details if you wish to enquire about booking